De werkgever vraagt aan ons als ondernemingsraad in te stemmen met de verlaging van de vergoeding voor storingsdiensten.

Er is regelmatig discussie of een onderwerp voorbehouden is aan de OR of GO en met de vakbonden afgestemd moet worden. Neem bij twijfel in ieder geval contact op met het regiokantoor.

Gratis tips & sectornieuws

Elke maand een update van het laatste nieuws in jouw sector & tips om met plezier te werken.

'Josien Konings: 'Ik vind de vernieuwde ezines zo nuttig voor mijn werk!'