Hoeveel uur mag ik maximaal werken?

In de Arbeidstijdenwet is opgenomen dat een werkdag maximaal 12 uur mag duren. In deze wet is opgenomen dat daarvan via een collectieve regeling afgeweken mag worden. Uw eigen CAO kan dus afwijken van de Arbeidstijdenwet. Als een werkgever een regeling wil overeenkomen met de ondernemingsraad mag die nooit slechter zijn dan wat in de CAO is afgesproken.

Gratis tips & sectornieuws

Elke maand een update van het laatste nieuws in jouw sector & tips om met plezier te werken.

'Josien Konings: 'Ik vind de vernieuwde ezines zo nuttig voor mijn werk!'