22-02-2011 13:00 | Bijgewerkt: 03-12-2011 19:11

Naar collega vakbond CNV Vakmensen

Overgang leden Volker Wessels Telecom

De leden vallend onder VolkerWessels Telecom (VWT) gaan over naar CNV Vakmensen.

Dit heeft te maken met het feit dat de leden deels vallen onder de CAO Technisch Installatiebedrijf en deels onder de Ondernemings-CAO.  Omdat CNV Publieke Zaak de onderhandelingen voor deze CAO’s niet langer voert is besloten de leden over te hevelen naar CNV Vakmensen. Deze CNV-bond behartigt reeds de belangen bij de CAO Technische Installatiebedrijven en bij VWT.

Toestemming
Leden moeten nog wel toestemming vragen. Leden hebben hierover inmiddels een brief ontvangen.

Afzender: J.W.Haan oud plv secr.Tfd Groningen
Datum: 2-3-2011 17:00
Van de regen in de DRUP?De groep Die van uit het Tfd Gn naar VW(vestiging Drachten) werd over geplaatst en 2 jaar later moesten afvloeien zijn mbt de op gebouwde rechten door de bond in de kou laten .staan.Kpn had in daarvoor +/- 2 mili oen betaald.Alleen via een zelf betaalde dure advocaat heeft men nog enig resutaat behaald Ongelofelijk hoe de bond zich heeft aflaten serveren.
Afzender: G Oosterveen-Kroon
Datum: 1-3-2011 21:32
Ik heb geen brief gekregen en werk al meer dan eenj aar bij VWT via detacheringsburo

Gratis tips & sectornieuws

Elke maand een update van het laatste nieuws in jouw sector & tips om met plezier te werken.

'Josien Konings: 'Ik vind de vernieuwde ezines zo nuttig voor mijn werk!'