06-01-2011 13:41 | Bijgewerkt: 27-01-2011 19:49

Structurele verbetering, minimaal koopkrachtbehoud

Inzet CAO SW

Binnenkort beginnen de onderhandelingen voor de nieuwe CAO Sociale Werkvoorziening. De huidige CAO loopt af op 1 februari 2011. Leden van CNV Publieke Zaak kunnen reageren op de inzet voor de nieuwe CAO.

CNV Publieke Zaak wil een structurele loonsverbetering voor werknemers in de SW. Dit moet minimaal koopkrachtbehoud zijn, 1,5%. Dit kan door een structurele loonsverhoging, maar bijvoorbeeld ook door een verhoging van de eindejaarsuitkering of een tegemoetkoming in de ziektekosten. CNV Publieke Zaak wil ook meer financiële middelen voor scholing en opleiding.

In de inzet staat verder dat de rol van vakbondsconsulent in de CAO moet worden opgenomen en dat medewerkers van de SW verlof moeten kunnen krijgen voor vrijwilligerswerk.

Lees de nieuwsbrief met meer informatie>>

Reageer!
Bent u lid van CNV Publieke Zaak? Dan kunt u tot 21 januari reageren op de inzet.
Vertel wat u ervan vindt via dit digitale formulier>>

Naar sectorpagina