08-02-2011 09:37 | Bijgewerkt: 08-02-2011 09:37

Oproep op 17 februari naar Den Haag te komen

Regionale bijeenkomsten manifest publieke sector

De gezamenlijke vakbonden organiseren vandaag (8 februari) bijeenkomsten in het oosten van het land om medewerkers aan te sporen de manifestatie op 17 februai (Maileveld in Den Haag) te bezoeken.

De bonden organiseren dan een manifestatie om aandacht te vragen voor het belangrijke werk van ambtenaren. In
Zwolle, Apeldoorn, Nijmegen, Arnhem, Deventer, Almelo, Hengelo en Enschede komen leden bij elkaar om collega's op te roepen mee te gaan naar het Malieveld op 17 februari. Ook wordt een oproep gedaan steun te geven aan het manifest voor de Publieke Sector. Meer informatie op de gezamenlijke website www.publiekwerk.info.

Naar sectorpagina

Afzender: Arie Varkevisser
Datum: 9-2-2011 14:52
Ik heb twee bussen besteld voor de manifestatie. Graag iontvang ik van u een bevistiging