25-03-2011 12:00 | Bijgewerkt: 25-03-2011 12:00

Nog geen eindresultaat

Schot in overleg CAO KPN

In vervolg op de interne berichtgeving bij KPN (via de Dagkrant) over de voortgang van de CAO-gesprekken kan gemeld worden dat sinds die tijd voortvarend gewerkt is aan het tot stand komen van afspraken tussen KPN en de vakbonden.

De complexiteit van de onderwerpen brengt echter met zich mee dat het proces langer duurt dan gepland. Desondanks zijn alle partijen positief over de vorderingen. Zodra er iets concreet te melden is zullen we dat uiteraard doen.

Naar sectorpagina

Afzender: klaas
Datum: 11-5-2011 21:17
ja en of wij als personeel teleurgesteld zijn in KPN. weer wordt er partij gekozen voor de aandeelhouders.stelletje graaiers zijn het , allemaal. en nu moeten we maar weer hard gaan werken met allemaal de neuzen dezelfde kant op??? verrek toch allemaal
Afzender: Wilma de Mes-Nieuwenhoven
Datum: 2-5-2011 14:19
Omdat de CAO 2011 nog niet rond worden beoordelingen met een positief resultaat voorlopig niet gehonoreerd. De reden hiervoor was dat de cao partijen bij de totstandkoming van de CAO 2010 alle mogelijkheden wilden open houden voor de CAO 2011, i.v.m. de harmonisatie met de KPN arbeidsvoorwaarden.In nieuwsbrief ontvangen 29-4-2011 Manager KPN contact Femke Kothuis Ik ben teleurgesteld in de vakbonden en in KPN en vele met mij.