22-03-2011 13:24 | Bijgewerkt: 08-01-2013 11:15

YouTube films over werk muskusratvangers

Tijdens werkbezoek CNV Publieke Zaak aan waterschap Rivierenland. Op de foto Martin van Tongeren

YouTube films over werk muskusratvangers

Bestuurder Anselma Zwaagstra maakte op 14 februari een werkbezoek aan waterschap Rivierenland in Tiel. Tijdens dit bezoek werden ook twee films gemaakt die op YouTube geplaatst zijn.

Het werkbezoek viel in tweeën uiteen. In het ochtenddeel was er overleg over onder andere het Individueel Keuze Budget, in het middagdeel ging bestuurder Anselma Zwaagstra en kaderlid Rinie van den Anker op pad met muskusratvanger Martin van Tongeren.  Martin liet in de Essenbospolder zien hoe belangrijk het werk van muskusratvanger is. Tijdens het werkbezoek is er een film gemaakt waarin Martin uitlegt waarom zijn werk zo belangrijk is en een film waarin Anselma reageert op het werkbezoek. In het ledenblad MijnVakbond.NL van zaterdag 26 maart a.s. is een verslag te lezen van dit werkbezoek.

Naar sectorpagina

Afzender: H. van harten
Datum: 14-10-2011 20:31
Ik wil graag solliciteren op de functie muskusratvanger. Ben in het bezit van jachtakte, grofwildcurcus, en wildhygiëne. Ook een aanvraag gedaan voor opleiding BOA. In afwachting op Uw antwoord, met vriendelijke groeten, H. van Harten